utilizator: eihrana

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Momente triste... vis amar.
de eihrana la: 24/01/2005 08:50:00
in noapte...stau si ma gandesc.../ luna-mi este martora,/ stelele ce m-ascultau./ doar pe tine vreau sa te privesc!/ in cer,chipusl tau am desenat/ si luna m-a ajutat/ stelele te-au colorat/ dar tot nu te-ai aratat./ atunci eu m-am culcat/ si am crezut ca te-am visat/ dar vantul in fereastra mi-a batut/ si eu iara te-am pierdut./ pe strazi am ratacit/ si te-am gasit./ cu el erai,/ cu el te bucurai.../ de mana va tineati/ in brate va strangeati.../ atunci am stiut / ca te-am pierdut/ si nu am p  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am auzit-o si peasta - de eihrana la: 26/01/2005 16:35:10
(la: Novice)
Hai ca am auzit-o si peasta cred ca esti primu care are banii si nu are ideei:))
Scuze nu ma pricep am si eu doar 16 ani da mi-a placut faza :)
Oricum BAFTA!!!
Te sustin - de eihrana la: 26/01/2005 16:23:00
(la: Micul cersetor)
Credeam ca saunt eu PARANOIC da se pare ca nu imi venise de mult ideea asta dar poate ca amrefuzt sa traiesc intr-o astfel de lume.Dupaia am vazut "Filantropica" unde este reluata ideea am zis ca este doar un film si acu si tu este clar cel putin pt mine ca exsista o mafie a cersitului.
#34599 (raspuns la: #34552) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Scuza-mi indrazneala... - de eihrana la: 24/01/2005 07:49:40
(la: Micul cersetor)
Scuza-mi indrazneala sau poate chiar nesimtirea.In momentu in care am citit articolul tau am mers din pura curoizitate sau poate mi-a atras atentia faptul ca ai mentionat in 2 propozitii diferite faptul ca "I-am întins o bancnotă şi i-am mângâiat iar obrazul."si"hârtia cu chipul lui Grigorescu."si atuncii am mers in casa sa caut o bagnota cu chipul lui Grigorescu,ghici ce surpriza NU am gasit nici o bacnota in buzunarul meu in care se gasesc inca "bagnote " de 5000 de lei!Am cautat mai bine prin casa si ce sa vezii dau si de minunata bagnota si surpiriza chipulu mentionat.
Acum nelamurirea mea este in felu urmator... nu am inteles de ce sa specificat suma donata intru-n mod subtil? Si mai am o intrebare crezii ca ai facut un bine si dc da cat de mare?
Mai bine singur!!! - de eihrana la: 13/01/2005 17:56:26
(la: Cum recunoastem un prieten adevarat?)
Cred ca fiecare ne lovim de asemenea momente.Sunt lectile de viata care nu trebuiesc uitate.Fiecare intelegem diferit si vedem din alt unghi problema,dar nu conteaza cum o vedem noi pentru ca o persoana a avut de suferit si acu sufera poate si mai mult siii este foarte greu sa se acomodeze cu prezentul.
Parerea mea e ca tre sa iertii persoanele dragii dar sa ai grija cum te comportii cu ele.Dc zici ca aceasta pers iti era prieten inseamna ca te-a ajutat candva,poate chiar nu a putu sa fie langa tine in acele momente,nu putem sa fim peste tot chiar dc este visul nostru.NU stiu dc este cel mai bun lucru care il potii face da cred ca ar trebui sa nu te mai bazezii atat de mult pe oamenii din jurul tau pt ca vei fii dezamagita.Incearca sa nu mai tii atat de mult la pers inonjuratoare findca ele te vor parasii intr-o zi(din propria experienta)!!!Si parerea mea ca un prieten adevarat este acela care vine si te pupa usor pe obraz in miezu noptii iti ofera dragostea si afectiunea de care ai nevoie fara sa iti ceara nimik inapoi.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...