utilizator: Gelu Vlasin

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 4
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Patapievici si "Omul recent" la Madrid
de Gelu Vlasin la: 06/12/2005 14:04:00
<center><img src="http://img.photobucket.com/albums/v649/vlasin/elhombrereciente.jpg" alt="image hosted by photobucket.com"></center>/ omul recent (el hombre reciente) - această provocatoare, nonconformistă şi densă reflexiune filozofică asupra modernităţii se anunţă la fel de polemică şi aici pe tărâmul iberic. / / “el hombre reciente” la Şcoala de litere/ / 21 noiembrie 2005, orele 17,30, strada noblejas, 7 - Şcoala de litere din madrid. agitaţie mare,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Invitatie / antimanifest
de Gelu Vlasin la: 06/04/2005 22:14:00
in cadrul colectiei asociatiei scriitorilor din bucuresti - "biblioteca bucuresti" a aparut de vreo doua / trei zile o cartulie intitulata "ultima suflare" purtand amprenta modesta (dar egocentrica) a subsemnatului. / tirajul fiind confidential (dar cu siguranta demn de invidiat) va rog sa nu dati buzna in singurul loc unde poate fi gasita - adica la sediul asociatiei scriitorilor din bucuresti din strada nicolae golescu nr.15 si nici sa faceti comenzi la telefon/fax: (40)-(21)-2128208 sau e  ...continuare .
comenteaza!
modifica
LITERATURA MINIMALISTA – VOTATI LITERATURA TANARA
de Gelu Vlasin la: 21/01/2005 12:30:00
existenta unei carti pe rafturile librariilor, nu inseamna nici propulsarea scriitorului in elita literaturii nici imbogatirea lui peste noapte. fara o sustinuta campanie de promovare, cartea in cauza tinde sa ramana un simplu obiect de lux, la care nu poate sa aspire muritorul de rand. asta, in cazul unei tari precum romania, unde „muritorul de rand” se gandeste prima data sa nu moara de foame si abia dupa aceea se mai gandeste si la alte lucruri. in altele, se poate si mai rau ! / fo  ...continuare .
15 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
minimalismul - de Gelu Vlasin la: 03/02/2005 00:35:39
(la: LITERATURA MINIMALISTA – VOTATI LITERATURA TANARA)
Gabi, n-as vrea sa te plictisesc prea mult cu definitia sau definitiile minimalismului. Mi-ar trebui prea mult spatiu si timp. Asa ca, o sa incerc mai tarziu sa explicitez acest fenomen artistic intr-o posibila conferinta. Daca ai totusi putin timp la dispozitie incearca un search in Google. Gasesti acolo foarte multe informatii despre acest subiect, conditia fiind sa stapanesti putin limba engleza sau franceza. Despre minimalism s-a vorbit pentru prima data in Romania (din cate stiu eu) in Cenaclul Facultatii de Litere, incepand cu anul 1993/1994.afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...