utilizator: Chris71

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Andragogia
de Chris71 la: 27/01/2005 13:17:00
dragi prieteni din romänia, / vä rog foarte mult sä mä ajutati cu cät mai multe informatii despre sistemul de änvätämänt , än special despre structura sistemului de andragogie din romänia./ eu studiez än germania pedagogia si andragogia / ( germ.pädagogik/ erwachsenenbildung) si trebuie sä tin än curänd un referat despre andragogia än romänia./ dacä aveti posibilitatea sä mä ajutati, m-asi bucura foarte mult de orice informatie posibilä./ cu simpatie si uräri de bine, al du  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Äntoarcerea än Tarä - de Chris71 la: 05/06/2005 13:09:12
(la: Cum va simtiti cand va intoarceti in Romania ?)
Eu sänt plecat din Septembrie 88 än Germania, la värsta de 17 ani si mä bucur cä am putut petrece copiläria än tarä. Am foarte multe amintiri frumoase legate de Romänia si sänt mändru de originea mea!
Ultima datä am fost än concediu la Sibiu in 1999 si mä bucur de fiecare datä ca un copil cänd trec peste granitä pe teritoriul Romäniei. Mä äntorc ACASÄ!!! Cu toate cä träiesc acuma aici än Germania, am multi prieteni si cunostinte aici si m-am acomodat foarte bine la felul de a träii, rädäcinile ämi sänt totusi in Sibiu. Sper ca anul viitor sä ämi pot petrece concediul de varä iaräsi in tarä, sau sä pot lucra pentru o firmä din Germania, care are o filialä in Romänia.
Än orice caz, este o bucurie foarte mare sä mä reäntorc, pentru un anumit timp än Romänia.
Multe salutäri tuturor romänilor!!!!
Chris71
Dragostea platonicä ;) - de Chris71 la: 03/06/2005 21:52:55
(la: Dragostea platonică: un "mit" dărâmat?)
Cu un mic zämbet am citit comentarile despr articolul din intruder....
Dragi prieteni, definiti-mi vä rog ce este DRAGOSTEA!!!!
Existä in prezent foarte multe äncercäri de a definii acest cuvänt, färä succes prea mare, si de ce? Probabil din cauza cä fiecare om are teoria sa proprie despre dragose, sau nu?
Ce este de exemplu cu dragostea intre pärinti si copii, sau intre frate si sorä? Nu existä dragoste platonicä intre oameni de sex opus?
Eu cred, sänt convins cä da, deoarece altfel nu am putea sä träim äntr-o societate. Sau credeti cä dacä äntretinem noi bärbatii, relatii numai cu femei, cärora dorim in mod special sä facem dragoste, faptul acesta nu ne va face mai devreme sau mai tärziu o multime de probleme?
Ce este cu dragostea äntre copii, colegi de scoalä, nu ati fost nici o datä indrägostiti än o colegä de scoalä? Ati avut sex cu ia, än clasa a 4-a??????
Dacä säntem sinceri existä dragostea platonicä, ci dacä nu am dreptate, spuneti-mi de ce?
Salutäri prietenoase,
Chris71
auradism - de Chris71 la: 03/06/2005 21:18:22
(la: Dragostea platonică: un "mit" dărâmat?)
Dragä anisia, in anumite puncte de vedere sänt de pärerea ta:
Da, si eu sänt convins cä existä o dragoste sau o prietenie äntre doi oameni de sex opus, care nu cuprinde elementul sexual. Dacä nu ar fii asa, nu am putea äntretine relatii sociale cu ceilalti oameni din jurul nostru, sau am umbla tot timpul dupä un anumit lucru...Ar fii päcat sä cred cä relatiile äntre bärbati si femei sänt controlate si "teleghidate" än mod primar de dorinta de a se äntälnii in pat. La fel ca tine, äntretin si eu de foarte multi ani prietenii foarte intensive cu fete, pe care le apreciez ca om, suflet, personalitate si character foarte mult.Si asta cu totul cä nu am avut nici o datä un contact sexual cu ele, chiar dacä adeseori ocazia a fost datä. Pentru prietenia noasträ a fost än mod definitiv decizia cea mai bunä.
Multe salutäri de peste hotare,
Chris
#53158 (raspuns la: #53052) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: