utilizator: paulgreb

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 10

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tu sau ei ? - de paulgreb la: 06/05/2005 13:21:44
(la: cat castiga un om de doi lei?)
Pana la urma ce e mai important ? Sa reusesti tu sa treci peste "actele de marlanie" (si cum) sau sa-i indrumi spre calea cea dreapta - sau civilizata - pe cei care le comit. Pt prima varianta trebuie sa luptam. Pt a doua insa ... nu stiu daca merita si nici nu cred ca ar da rezultate.
#47277 (raspuns la: #46901) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Nu doar TVR - de paulgreb la: 30/04/2005 13:05:57
(la: TVR si intrarea in Uniunea Europeana)
Asta a fost la TVR. Gafe de genul asta fac si prezentatorii celorlalte televiziuni. La TVR este explicabil : este institutie de stat; se da concurs pentru ocuparea postului vineri , numai ca "scaunelul" fusese rezervat prin telefon de marti.
Ma intreb cum de reusesc "gafomanii" sa ajunga la televiziunile particulare - se presupune ca acolo se angajeaza doar pe criterii profesionale.
Oare se invarte ? - de paulgreb la: 30/04/2005 12:43:46
(la: cat castiga un om de doi lei?)
Eu nu prea am vazut roata asta invartindu-se. Oamenii de genul asta exceleaza in fiecare zi in practicarea unor "gesturi" lipsite de bun simt. Iar cand e vorba sa le faca si lor cineva la fel ... ei bine , nu prea se sinchisesc.
In plus chiar , in ziua de azi poti face gesturi magaresti si sa fii admirat de foarta multa lume (vezi Jiji Becali care a ajuns un fel de omul televiziune in Romania).
Cu asemenea modele , nu-i de mirare ca avem tot mai multi practicanti.
Italienii ... - de paulgreb la: 27/04/2005 13:40:43
(la: Romancele - neam de curve ??)
Nu are legatura cu italienii ... poate cu speranta unei vieti mai bune , pentru cele mai multe dintre ele. Si aceste femei au corespondentii lor masculini , cel putin la fel de multi. Ei insa nu se pot duce cu italienii si aleg alte drumuri.
Trist este ca din ce in ce mai multe romance aleg aceasta cale sau macar tanjesc la ea : o alianta cu un barbat bogat - fata de care nu au nici un sentiment - care sa le rezolve toate problemele , care sa le simplifice viata.
Ce ar fi de facut ? Pai sa tragem aer in piept si ...
Brucan spunea 20 de ani , Coposu 50 ...
Realitatea fiecaruia - de paulgreb la: 11/02/2005 20:22:35
(la: scrisoarea pt mos craciun :))
Eu nu`mi permit sa duc viata pe care o descrie domnisoara ics in scrisorica ei. Dar , ca adolescent , am petrecut si eu destule ore plictisitoare la scoala privind in gol pe fereastra si plimbandu`mi mintea prin locuri in care trupul n`avea cum sa fie.
Sa fiu oare invidios pe ics ca isi traieste visele ? M`as simti vinovat. Cine nu vrea sa`si traiasca visele? E adevarat , nu e un vis demn de un destin , dar pt ora de fizica e bun de alungat plictiseala. De alungat plictiseala unei zile toride sau unei zile friguroase.
Imi amintesc o reclama de pe Discovery care spunea cam asa: "Reveriile tale cele mai frumoase sunt realitatea unora. Cosmarurile tale cele mai cumplite , realitatea altora." (subiectul dezvoltat mai departe in reclama nu conteaza)
Nu oricine poate trai in fast si bogatie , dar n`ar fi viata prea inutila daca ne`am regasi impreuna pe acelasi drum ?
Ics se uita cu dispret la domnul Aristotel Contemporanul , el ranjeste cu manie la ea ... Cred ca ne`ar fi mai bine daca ne`am uita mai des la noi insine. Altfel riscam sa traim viata altora sau sa ne traim viata ca sa le demonstram altora cum se face.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...