utilizator: dianet

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 7

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cher - de dianet la: 09/05/2008 08:47:55
(la: Tzar nou la Kremlin)
Jocurile politice care se fac ("jocurile" a se citi "circul") sunt praf in oki. M-au invatzat shi pe mine altzii mai dejteptzi care sunt interesele reale, nu simularea falselor crize cu terorismul, transparentza politica sau economica, sau alte minuni. Prea greu nu e, da' la ora asta (de abia am facut oki) ma delectez cu presa (distractzia mea favorita dimineatza: sa cern nu atat articolele, kt comentariile, care imi dau pulsul nivelului 'telectual al boborului :D, asta fiind alt subiect de digestie matinala :D).
sa incerc totushi sa intru un pic in tema ta.
"La ora actuala este un conflict care este foarte important intre terorismul islam si civilizatia europeano-americana." E un fals conflict, crede-ma. Americanii s-au specializat in distragerea atentziei de la probleme reale prin crize simulate, iar rushii au copiat modelul (vezi recentele declaratzii pe axa rusia-georgia-ucraina). Shi la romani se incearca asta, dar is incepatori tare. La boborul intoxicat cu manele shi cu "Inima de tzigan" prinde insa (vezi ce ziceam de presa romaneasca; la ne-shtiri nu ma mai uit de fr-un an, n-au comentarii :D).
Viitorul? Cred ca ne intereseaza pe totzi ce se va intampla, dar n-o sa ne zica nimeni. Acum sunt vremuri propice pentru sali de oglinzi, nu pentru adevar, daca or fi fost vreodata pentru adevar. Istoria este subiectiva si oferita omului obijnuit functzie de necesitatzile politice momentane (la fel ca shi biblia), nu da un raspuns real. Crizele actuale, identic shi la fel: dau najtere la reactzii anticipate de cei care le-au creat, nu la intrebari/raspunsuri de strategii reale/concrete.
Shi ar fi cazul sa mai bag o frana, nu crezi? K pe tema asta pot discuta pana poimartzi. E prea mare shi mi-e aja de leneeeee..... Ma bag iar la presa, shi poate m-apuc mai incolo sa deskid fr-un topic, deshi n-am facut-o niciodata ;)). Revin :D.
#309249 (raspuns la: #309206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
umila mea parere - de dianet la: 08/05/2008 13:42:04
(la: Tzar nou la Kremlin)
nu cred ca suntem trasi sau impinsi catre un scop/tel de cei puternici. directia de deplasare a umanitatii e data de altceva, iar exemple in istorie is cu duiumul (inventarea electricitatii e data lui taik edison, dar la ea mai lucrau fro tzajpe .... tabloul lui mendeleev idem ... etc. shi destui care nu aveau nici o legatura unii cu altii). sunt adepta teoriei curentilor (partial stephen king, partial frank herbert, ca repere). cei care au intr-adevar puterea nu sunt interesatzi in impunerea unor scopuri. puterea e un drog prin ea insashi shi se perpetueaza prin creshterea exponentziala a dependentzei pe care o da. in ce privejte controlul/influentza maselor in scopul mentzinerii puterii, asta duce invariabil la hentz (tot din istorie). germenii razmeritzei se nasc din opresiune. poate ar fi interesant shi un topic despre libertate. care, tot dupa parerea mea, nu exista, sau cel putzin nu exista in forma absoluta. in fine, scuze de deviere.
sper k nu-s in plus pe aica .... n-am mai intrat de foarte mult timp prin cafe, shi m-o mankt acu sa revin.
#309066 (raspuns la: #308939) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
c-n-s-t-n-t-n-p-l - de dianet la: 12/03/2007 09:31:06
(la: sa ne treaca de urat)
In primul rand m-ai omorat. Dupa regula, cred ca era c-n-t-n-i-o-o-. Nu conteaza, dar sa nu ma pui sa refac fraza ;)). Cine Nu Stie, Tace, Nu Tradeaza Nimic Prin Limbarita. Urmeaza i-t-r-o-t-n-n-a- (Intercontinental).
#176183 (raspuns la: #176165) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
muzik - de dianet la: 02/12/2005 10:54:44
(la: Muzica)
bon jovi - have a nice day
dianet
Cat mai costa o iubire - nimeni - de dianet la: 23/02/2005 08:25:35
(la: cat mai costa o iubire)
Vreau sa inteleg si eu un lucru. Nu e prima data, si probabil nici ultima, cand aud sau citesc ceva de genul acesta. Poate sunt doar ceva mai grea de cap. Iubirea costa? Iubirea se cumpara si se vinde? Iubirea e o marfa? Nu inteleg de ce optica generala asupra iubirii este exclusiv economie de piata, ceva de genul "freaca-ma pe spate, ca sa te frec si eu pe spate". Sau poate mentalitatea de comert cu orice e la moda. Insa nu am cum sa alatur cei doi termeni (comert si iubire; sau comert cu iubire), pentru ca sunt incompatibili. Sau cum zicea nenea Antoine de Saint-Exupery (citat aproximativ): "Prietenii se gasesc foarte greu in ziua de azi. Pentru ca oamenii s-au obisnuit sa cumpere lucruri de-a gata de la pravalie. Si inca nu s-au inventat pravaliile de prieteni.". Si eu cred ca cele de mai sus sunt foarte valabile si in iubire. Pana la urma, ce costa? Iubirea? Sau posesivitatea, confundabila foarte tare cu egoismul (dorinta de a primi raspuns la sentimentele tale)? Acelasi Exupery mai spunea: "Iubirea se ofera, fara a astepta nimic in schimb. Si este bunul cel mai de pret, deoarece nu poate fi furat. Cine ar vrea sa fure ceea ce oferi de bunavoie?".
Deci, va rog sa ma lamuriti: cum ramane? Iubirea e o marfa de vandut/cumparat sau nu?

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: