utilizator: JNairda

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 7
comentarii: 7

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Biblia, adevarul este sublim
de JNairda la: 25/04/2005 16:47:00
biblia este cartea de capatai<br><br>/ a oricarui crestin, ortodox, catolic <br><br>/ sau orice altceva; daca ne-am nascut <br><br>/ intr-o familie crestina ea este sursa <br><br>/ de inceput a inspiratiei noastre<br><br>/ si calauza noastra.<br><br>/ / / doamne da-ne noua adevarul absolut si<br><br>/ da-ne forta si puterea de a-l urma <br><br>/ amin<br><br><br>/ cautatorii adevarului<br><br>/ matei 5:6 ''ferice  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Despre a FI adevarat
de JNairda la: 02/04/2005 14:12:00
mesajul lui cristos este al transcendentei fiintei umane. adica pentru fiinta umana exista un dincolo, exista o alta dimensiune in care ea devine completa iar aceasta dimensiune care duce la implinire se numeste dimensiunea spirituala.<br><br>/ cand a vorbit despre a doua nastere a spus ca "orice este nascut din carne este carne " dar orice este nascut din spirit este spirit". deci in momentul in care suntem adusi la viata avem constiinta naturii noastre materiale fizice. psihicul nostru acumul  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Conflictul dintre generatii, pierderea inocentei
de JNairda la: 30/03/2005 14:43:00
de ce apare conflictul dintre generatii ? de ce exista aceasta idee perpetua a unui conflict intre tineri si varstnici ?<br><br>/ din partea unui mare scriitor, antoine de saint exupery, avem o descriere dulce a discrepantei de intelegere existente intre o persoana 'matura' si un copil. el spune in 'micul print' ca persoanele mature isi pierd o anumita capacitate de a percepe lucrurile. la o varsta frageda a facut un desen cu un sarpe boa care inghitea un elefant. trecut de adolescenta povestes  ...continuare .
11 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Si cu reincarnarile cum ramane ? - de JNairda la: 10/05/2005 20:26:03
(la: SUFLETUL ESTE NEMURITOR)
:)
robbie ? - de JNairda la: 30/04/2005 11:50:31
(la: Biblia, adevarul este sublim)
Nu inteleg :) ?
#46464 (raspuns la: #46105) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Alcolul religios - de JNairda la: 25/04/2005 16:39:42
(la: Hi, my name is giocondel and I am a non-alcoholic!!!)
Din clipa in care prin preot se spune ca esti binecuvantat daca dai iei si bei Vin (cu alcool bineinteles) se poate merge pana la orice limita. Poate ca nu conteaza totusi cantitatea ci potentialul. Adica o daca ce ai inceput cu un pahar poti sfarsi cu capul intr-un butoi nu ? Adica facem un mic compromis, stim ca nu e bine, si sfarsim prin a fi captati complet.


Daca am inteles bine Alcoolici anonimi recomanda incetarea imediata a degustarii alcoolului bahic. Deci ceilalti care se cred sanatosi cu cred ei ca sunt mai buni daca se imbie in continuare cu un paharel? chiar daca au binecuvantarea scrisa, verbala dar nu si reala a preotului care le spune ca bei pentru ca esti credincios ?


Am auzit o ipoteza fermecatoare : Isus, fiul lui Dumnezeu Tatal, nu a trasformat la nunta apa in vin ci in must de struguri. Dar poate ca pentru preoti ar fi prea mult ca sa iasa din aburii alcoolul bahic si sa vada daca este adevarat. Dar ce conteaza pentru un preot daca toti medici spun cate belele iti face daca macar prin acei aburi vin mai multi enoriasi decat ar veni fara ei


Se poate completa cu


Luca 1:15" ... Nu va bea nici vin nici bautura ametitoare ..."

Doar sa spui si tu ceva... Ieh!! - de JNairda la: 05/04/2005 11:46:40
(la: Conflictul dintre generatii, pierderea inocentei)
Cred ca prin ceea ce am scris am spus deja ceva. Unele comentarii sunt superbe, deci si ceilalti au crezut de cuvinta sa scrie(comentarii) si si-au insusit\au completat ideile prezente in text. Deasemenea sunt matematician. Ca o trasatura nu-mi place sa scriu mult despre o idee. O data ce cred ca am reusit sa o pun in cuvinte si sa-si pastreze semnificatia\intelesul pe care l-a avut in mintea mea eu nu mai continui sa "dezvolt".
#41969 (raspuns la: #41735) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
:) "hipismul" era un cuvant f - de JNairda la: 05/04/2005 11:31:08
(la: Conflictul dintre generatii, pierderea inocentei)
:) "hipismul" era un cuvant folosit in sens gresit\eronat in text. Am coraectat textul si am vrut sa multumesc pentru corectura gratuita. Observatia facuta de "zaraza" era deci pertinenta. Nu inteleg ce sens au aceste mesaje insa domnu gigi :)
#41966 (raspuns la: #41735) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: