utilizator: getasart

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 10

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Atita stiu
de getasart la: 08/03/2005 13:34:00
atita stiu tu,maica preacurata sfinta, iubita de toti crestinii, intorce-ti fata luminata spre casa mea,spre robii tai. noi, fapte bune nu avem, suntem minati de interese fugim dupa averi lumesti uitind de calea mintuirii. te rog prea sfinta,te rog cu frica-n glas sa nu ne parasesti. n-avem nimic sa-ti daruim suntem plini ,doar de pacate. atita stiu, prea sfinta maica, puterea mare care-o ai pe linga domnul meu, iisus ne poate scoate la lumina, de vrei tu, maica ,sa il rogi.
comenteaza!
modifica
Te caut Doamne
de getasart la: 08/03/2005 13:23:00
te caut doamne in lumina fulgerului, in curcubeul ce apare in urma unei ploi de vara. incerc sa te gasesc in fiecare rasarit de soare. te caut doamne in plinsul meu de fiecare zi. doamne,nu-ti cer nimic. sau,...daca as putea sa-ti cer, te-as ruga sa-mi dai rabdare. rabdare sa citesc o ruga, rabdare sa ascult izvorul ce s-ascunde sub o piatra in padure, rabdare sa-nteleg fuga norilor pe cer, rabdare, sa trec peste durere, rabdare ,sa te pot vedea pe tine, rabdare,rabdare,rabdare.
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce a fost mai intii,? - de getasart la: 24/03/2005 09:59:41
(la: Ce a fost mai intâi,)
La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamintul,abia a cincea zi a facu Dumnezeu animalele si pasarile,le-a binecuvintat si a zis:"Prasiti-va si va inmultiti" Vedeti,indiferent ce ar spune omul[care trebuie sa recunoastem,este foarte inventiv]tot gaina a fost intii.
sunt supraponderal - de getasart la: 22/03/2005 15:45:04
(la: Sunt supraponderal! De ce ma alunga lumea?)
Si care-i problema? TU,te simti bine in corpul tau? nu cred ca in zilele noastre mai conteaza parerea celorlalti;oricum va vor critica,de sunteti slab sau gras;eu cred ca cel mai important pentru o persoana este starea de spirit care o are,nu parerea cuiva.
cind o femeie nu vorbeste - de getasart la: 16/03/2005 12:44:22
(la: Femeia)
Sa stii ca o femeie nu vorbeste si atunci cind persoana de linga ea,nu merita efortul ei
suflet ratacit - de getasart la: 16/03/2005 12:42:38
(la: suflet ratacit)
Este foarte greu,dacanu chiar imposibil sa dai raspunsul.Eu,am 33 ani de casnicie si 53 ani de viata,asa ca am sa incerc un raspuns sau mai bine zic ,un sfat.Nu pot sa te condamn,nu sunt in masura,dar pot sa-ti spun ca nu este totul pierdut.Sigur,ai gresit in primul rind cind nu ai pus bine in balanta:chiar iti iubeai sotul,sau banii,masina excursiile,casa frumoasa.Cred ca te-a fascinat aceste lucruri,nu omul.Cind ai vazut ca sotul te neglijeaza,de ce nu ai cerut sfatul mamei si nu ai fi ajuns sa te arunci in bratele -altei teribile iubiri-.Draga mea,cred ca si mama ta are o parte din vina; nu te-a pregatit pentru viata,nu ti-a spus ca "viata-i un labirint,daca nu este calculat,risti sa nu mai iesi niciodata din el'. Vrei un sfat?Mergi la un preot,vorbeste-i asa cum ai facut acum,si urmeaza-i sfaturile;iar cea de a doua "mare iubire"-sfatul meu-renunta definitiv la el,din spusele tale este un egoist,dar tu,cum nu esti pregatita pentru viata,crezi toate minciunile lui. Daca am fost pre dura,mai ales acum in Postul mare ,cer iertare.
judecare lui Saddam - de getasart la: 16/03/2005 12:29:22
(la: Cine ar trebui sa il judece pe Saddam Hussein?)
Cred ca ar trebui,dupa Biblie,sa-l judece cineve care poate "poate pune mina pe piatra si sa arunce".Daca coborim printre noi,pamintenii cu idei,normal ar fi sa fie judecat de ai lui;cine stie mai bine decit poporul,faptelelui si suferinta lor.

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...