utilizator: V.G.

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 5

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romantic = practic ?
de V.G. la: 11/03/2005 20:46:00
"o specie pe cale de disparitie" - asa sunt caracterizati nostalgicii, romanticii, visatorii, in ziua de azi.. acesti oameni cauta sa se ascunda de prezent si de sulitele ascutite ale realului, doar ca, din pacate, sunt panditi din spate de ... ei insisi... / mai este practic sa fim romantici? sa fim baieti de milioane?
11 comentarii
modifica
Prima parte ... sau nu...
de V.G. la: 10/03/2005 17:31:00
dorinta de a scrie se manifesta atunci cand nu avem incredere in ceea ce spunem, atunci cand nu ne putem face ordine in ganduri, atunci cand nu credem nimic. literele ce se insira pe foaie, cuvintele ce iau nastere, frazele, mesajul, absolut tot ce tine de foaie si creion este o simpla terapie , un simplu mijloc de relaxare, de razbunare, de inlaturare a complexelor, de constientizare a necesitatilor. / a scrie , in cazul de fata, este sinonim cu a desena, cu a mazgali, cu a omora, cu a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
din punctul meu de vedere doa - de V.G. la: 11/04/2005 22:29:13
(la: au murit scrisorile?)
din punctul meu de vedere doar senzatia initiala difera, in fond e doar problema de suprafata daca trimitem/primim un plic in postasau un mesaj pe desktop.. mesajul e tot, am scris cu emotii si mailuri si scrisori, poate chiar mai tare imi tremurau uneori mainile cand tastam decat atunci cand scriam.. poate ma antrena ideea ca dupa ce voi da send, vor trece doar cateva secunde , si destinatarul imi va afla gandurile ...
#42958 (raspuns la: #42902) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
In ziua de azi, se pune foart - de V.G. la: 18/03/2005 23:41:41
(la: Cata importanta are diferenta mare de varsta intre parteneri?)
In ziua de azi, se pune foarte mult accentul pe varsta.. din pacate (dar adevarat!), mai ales la femei se observa foarte bine aspectul asta... inca de la "fragede" varste - 15,16,17,18 ani , se uita cu dispret la asa-zisii "pusti" - si in categoria asta intra toti cei mai mici , chiar si cu o luna....

E o prejudecata, si se bazeaza pe ideea "the more you see, the more you got".. "daca e cu o zi mai mare ca mine, inseamna ca are mai multa experienta.. ar trebui sa ma dau bine pe langa el/ea..." etc..

In fond, indignarea fata de prejudecati se simte pe propria-ti piele... cu totii mergem pe ideea varstei... paradoxal este ca ar trebui sa ne dam seama ca facem o greseala, cu cat inaintam in varsta. But... we're humans, right? :)

#39859 (raspuns la: #39848) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Dar cum ne nastem?:) "Predest - de V.G. la: 18/03/2005 23:33:46
(la: Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?)
Dar cum ne nastem?:) "Predestinati"? Eu zic ca ne nastem ... neutri.. daca am fi crescut intre homosexuali, de exemplu, credeti ca nu deveneam si noi? Cred ca se merge pe acelasi principiu - good or bad.. de asta se si ascund persoanele acestea.. "because it's bad".. cei care recunosc fara pic de retinere fac parte din acea categorie de oameni care sunt revoltati mai tot timpul, sau, de ce nu, sunt mai cu-durere-n-cot :)
#39855 (raspuns la: #39833) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
* Tudor-Cristian - de V.G. la: 18/03/2005 23:23:20
(la: Romantic = practic ?)
Sa visam.. si daca ne inselam? Daca visam singuri, si doamnele se uita la noi ca la niste cazuti din Luna? E frumos sa fim romantici, dar oare nu traim cu teama de a nu plictisi "companionul"? :)
#39854 (raspuns la: #39837) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
hmm nu cred.. intervine notiu - de V.G. la: 13/03/2005 00:06:46
(la: OPERATIILE ESTETICE O NECESITATE ?)
hmm nu cred.. intervine notiunea de critica.. atunci cand critica vine din exterior , femeia se interiorizeaza, se simte jignita in general, si are doua solutii.. sa ignore , sau sa ia masuri.. daca ia masuri, e o chestie foarte normala o operatie estetica.. nu e cu nimic superioara deciziei unui barbat de a se tunde, pentru ca i s-a spus ca i-ar sta mai bine altfel... cand critica vine din interior (poate din lipsa comentariilor obiective venite din afara) , operatia estetica , din punct de vedere decizional , poate fi foarte bine luata drept o prostie...
Oricum, ai spus bine.... "fete tinere" ... chiar daca fac o greseala - se gandesc ca vor arata bine , dar nu realizeaza ca silicoanele se lasa , cateodata chiar se pot produce complicatii idioate rau de tot de la ele, ridurile se depun si alea la loc, si inca indoit, modelatul feselor e bun in primii ani, dar dupa aia.. chix...
#39273 (raspuns la: #39265) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...