utilizator: Medicueu

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 3
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce frumos
de Medicueu la: 18/03/2005 15:40:00
ce urat ma vad in oglinda dimineata... ce frumos ca-s mare si sunt mic... ce poate sa nu fie, ce poate sa fie... te trezesti de dimineata degeba... te duci la curs si te intalnesti cu aceleasi fetze batrane si zbarcite... aceleasi banci, aceleasi vorbe, aceleasi baruri si acelasi soare, in fiecare zi calci aproape aceiasi pasi si tot iti spui ca o sa o iei pe alta parte... ce stearbed de frumos. stau si ma uit in oglinda in acesta dimineata si ma vad frumos... ce se-ntampla oare... am sa mor, am  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Banal
de Medicueu la: 18/03/2005 15:04:00
crescut la bloc,pe banca/ tragand in piept o marca,/ ateptand mereu o barca./ ma carcesc pe sub o masca!/ degeaba injur si nu feresc,/ astept ca sa ma dovedesc!/ departe tu de mine esti,/ nu mai vreau sa fac povesti./ cata faima voi avea/ pentru nimic in lumea mea./ ridic incet spre soare/ zambesc, am ceva mare?/ spre o stea privirea mea/ noaptea imi va cauta/ o alta stea cu fata ta/ sa-nveseleasca viata mea./ daca lume-mi va calca/ cumva prin calea mea; / in soare, sau noaptea intr-o ste  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iubire
de Medicueu la: 15/03/2005 17:27:00
o raza ma strapunse lacrima o stinse./ buzele le voi avea pe gurita ta./ haina eu sa ti-o ridic pe umeri,/ sa ma pupi usor pe obraz, sa-mi spui ce suferi.../ sa te linistesc,si apoi zambind pe partea ta..../ sa-mi soptesti suflat iubirea ta si eu pe-a mea,/ si in inimi ne-om purta, cata lume vor avea... / ca asa eu sa mi te pot avea mereu a mea./ sa pot cand vreau,cu iubire a ma-mbata./ si cand nu vei fi a mea/ cate lacrimi imi vor pica,/ dupa ce tu vei pleca, / atate stele jur ca-u stat /  ...continuare .
1 comentariu
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
E ciudat - de Medicueu la: 19/03/2005 12:11:01
(la: Preferati muzica)
Eu cred ca acest sondaj a fost vizitat de prea multi trolli...nu pot sa cred ca asculta mai multa lume populara decat r&b sau house/rap si nu pot sa cred ca asculta mai multa lume <"manele"> decat populara. Ce naiba ma nu mai ascultati ma manele... sunt gunoiul muzici... sunt cele care te fac sa vomiti cand esti mort de beat :)).a da! si va rog eu mai terminati cu comentariile astea de doi lei. Mie imi plac toate genurile de muzica mai puti manele si populara. :)) am votat rock
#39888 (raspuns la: #18307) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Cam atat - de Medicueu la: 15/03/2005 18:33:48
(la: Este Comunismul de vina pentru caracterul Romanilor?)
Aderarea la UE nu este un lucru care are sa ne favorizeze econamic forte mult singurul lucru care ni-l-ar aduce fiind dezvoltarea relatiilor externe si care are sa favorizeze foarte mult parte privata. Cine crede ca primirea Romaniei in UE e este un lucru foarte bun si care duce la crestere econamica este pe dea dreptul naiv(nu vreau ca nimeni sa se super) si orb. Intradevar vom avea un ajutor administrativ de aur, dar sa nu uitam ca nimeni nu da bani de geaba si ca cei care au multi bani vor si mai multi... Contractul dintre Romania si Uniunea Europeana se plateste tomite in dolari si costa tomite $280de mil, acum stati si rumegati. Aceasta "aderare" este defapt o afacere din care sa fiti siguri ca cei din UE au numai de castigat..din cauza zacamintelor si bogatiilor Romaniei: turistice si apoi si culturarale. Dreptate dau celui ce a spus ca in Romania sun oameni destepti si tin sa completez: In Romania sunt oameni care intradevar au o implicatie mondiala si sunt oameni ca astia in toate domeniile, foarte inteligenti si cu o experienta de viata formidabila, dar(exista dar), in romania inca se mai gasesc oameni dobaorati de catastrofa comunismului(oameni peste 60 de ani) care inca trag tara de rapa si lasa ca ce poate fi mai rau sa se intample. Noi trebuie sa venim cu o formula care sa ne scoata din aceasta criza morala si sa o aplicam astfel in cat sa ne scapam odata de intunericul cultural, care este comunismul.
#39474 (raspuns la: #39082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Downloadatul - de Medicueu la: 15/03/2005 17:38:27
(la: Downloadul de mp3-uri si filme de pe Internet.)
Daca atata lume in Romania inca mai sustine aceste lucruri suntem intr-o situatie grava...si cred ca ar trebui sa se dea legi pentru aceste lucruri. Downloadatul de muzica si filme si orice altceva de pe internet este cel mai bun mod prin care facem legatura intre oameni... nu conteaza ce fel de filme sunt s.a.m.d, ce conteaza e sa se creeze o legatura intre toti oameni sa putem comunica si imparti gandirii, cunostinta si de ce nu si date,acestea fiind cele cuprinzatoare...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: