utilizator: Irina Grigorescu

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 8
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Robot sau Fluture?
de Irina Grigorescu la: 22/08/2005 23:39:00
o adiere de caldura imi mangaie ochii. nisipul uscat serpuieste printre picioarele mele, purtat de vantul tomnatic. am bratele deschise ca si cum as fi pregatita sa te infrunt, sa-ti simt puterea; sunt in stare sa stiu adevarul. deschizi puternic gura si imi soptesti… dar nu te aud: cuvintele-ti sunt marete si ma doboara. cad in noroi; el ma spala, imi reda putere. ridicandu-mi privirile te observ asezat pe o stanca, in fata razelor soarelui apunand. doar tu si eu: fata in fata./  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Ganduri(2)
de Irina Grigorescu la: 13/05/2005 20:48:00
am inceput sa scriu din clasa a cincea: prima data compuneri – profesoara le aprecia; intr-a sasea – la fel; urmatorul an, asa cum imi spunea “cea de-a doua mama” (profesoara de romana), mi-am deschis sufletul, mi-a inflorit bobocul plin de seva si dorinta. am inceput sa scriu: nu aveam de data aceasta tema… imi scriam gandurile, vise, intamplari. a mai trecut un an, ma simt mai mare… si poate cu mai multa experienta. acum stiu si ce e raul, dar si binele. insa, inca nu am ales. plu  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ganduri
de Irina Grigorescu la: 07/05/2005 21:12:00
oamenii nu sunt constante; sunt variabile, ca si timpul. ei se schimba si se muleaza in functie de circumstante, in functie de mediu. fiecare persoana este diferita, ficare gandeste sau spera, iubeste sau daruie… nu suntem la fel. dumnezeu a creat o schita, o macheta, iar sfantul duh a imbracat-o, i-a dat suflet si i-a oferit personalitate. astfel, aceste fiinte superioare altora stiu sa comunice, sa munceasca… dar m-am departat de subiect… care ar fi si ala…/ ne-am intrebat tot timpu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pt noi - de Irina Grigorescu la: 20/05/2005 22:31:01
(la: Oamenii nascuti necuvantatori)
Buna, lore lie... si eu visez ca oamenii ar putea intelege aceste copilarii si sperante pe care noi, adolescentii, le avem. dar ei nu mai stiu ce inseamna dragostea pt neinsemnat, pt ceva ce nu este material ci doar suflet. dar...stii, si animalele pot comunica (dupa cele mai recente descoperiri). as vrea sa mai vorbim despre asta... daca nu te superi. sa cauti la eseuri - "Ganduri" - Irina Grigorescu. sper sa nu uiti ca vreau sa pastram legatura.
Buna! - de Irina Grigorescu la: 08/05/2005 18:57:20
(la: Cod moral pentru persoane cu functii publice)
In primul rand iti multumesc pt comentariu ("Ganduri" - eseuri). Poate mai vorbim. Mi-a parut bine...
hy - de Irina Grigorescu la: 17/04/2005 23:55:15
(la: Nemurire(intreg))
in primul rand iti mutumesc ca mi-ai citit nuvela si ca ti-ai facut timp sa comentezi. apreciez asta. e prima data cand public ceva si prima data cand scriu ceva atat de lung reusind in acelasi timp sa-mi impresionez parintii si profesorii. am doar 15 ani. e oare un inceput bun?
si ca rasp la intrebarea ta: nu am citit asimov, insa am citit altceva care m-a determinat sa scriu asta. se numeste: "Civilizatii extraterestre si a III-a conflagratie mondiala" de Cristian Negureanu. (asta dak te intereseaza). asa ca, multumesc ink o data si la revedere.
#44115 (raspuns la: #43576) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...