utilizator: cristiscu

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 30

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce cosmaruri aveti?
de cristiscu la: 13/05/2005 19:57:00
toti avem sau am avut cosmaruri. din unele ne trezim lac de sudoare si ramanem afectati pe viata. poate ca povestindu-le si discutand deschis pe marginea lor vom intelege mai bine de unde vin si chiar scapam de ele. care e sau care a fost cosmarul vostru cel mai cumplit si cum vi-l explicati?
183 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
gigi2005, - de cristiscu la: 09/06/2005 22:23:37
(la: Ce cosmaruri aveti?)
Despre visele in culori m-a intrebat sotia. Nu ma gandisem la asta pana atunci. Eu nu visez colorat, ci in nuante de gri. Imi amintesc de un vis in care ma uitam la o balta de ceva rosu, dar o percepeam de fapt ca rosie. Cand m-am trezit brusc, mi-a staruit nuanta de gri pe care-o vedeam in vis.
#54118 (raspuns la: #52614) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
pentru ampop - de cristiscu la: 09/06/2005 22:18:17
(la: Ce cosmaruri aveti?)
Trairea noastra e vis sau realitate? Intrebarea ta e cheia diferentei de conceptie intre materialism si idealism. Materialismul afirma ca materia - cea pe care o percepem ca esenta - e intr-adevar reala. Idealismul face apel la perceptie, la senzori, si afirma ca realitatea vine din modul in care percepem noi cele din jur. M-au fascinat demult discutiile despre antiteza dintre materialismul dialectic in particular si idealismul metafizic. Dialectica introduce conceptul de materie in continua transformare, din care rezulta forme noi de existenta. Metafizica accentueaza pe faptul ca realitatea din jur poate fi falsa, ca de fapt cele din jur sunt rodul imaginatiei noastre. Cu alte cuvinte, putem fi actorii involuntari ai unui scenariu ce exista doar ca vis.
#54116 (raspuns la: #52616) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Intr-o casnicie se instaleaza - de cristiscu la: 01/06/2005 03:27:21
(la: Ce face femeia cu amantul nu face cu bărbatul!)
Intr-o casnicie se instaleaza rutina. Daca va mai iubiti, nu cautati amanti, ci evadati pentru o dupa-amiaza la o camera inchiriata de motel. Fara copii, fara multe prejudecati, si sunt sigur ca veti simti schimbarea si in relatia sexuala. A fost cu nu multi ani in urma un film frantuzesc Zebra, cu Thierry Lermitte. Il recomand tuturor!
Teodora - de cristiscu la: 01/06/2005 03:20:12
(la: Ce cosmaruri aveti?)
Coincidenta aceluiasi vis cu sora ta sugereaza ca ati avut experiente asemanatoare in viata. Ma intreb daca nu ati fost speriate in copilarie de lucruri similare, precum locuri mai obscure. Unii parinti fac si greseala sa isi sperie copiii ca sa adoarma mai repede. A fost cazul si la voi? Ai mei foloseau frecvent inscenari cu bau-baul, vine mosul sa te fure, soricelul - si ei racaiau pe marginea canapelei. Citeam ca putem avea cosmaruri total diferite de lucrurile cu care am fost de fapt speriati.
#52570 (raspuns la: #52478) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
zaraza - de cristiscu la: 01/06/2005 03:13:04
(la: Ce cosmaruri aveti?)
Nu mi s-a intamplat nimic deosebit in zilele urmatoare - si eu cautam sa fac legatura cu ceva premonitoriu. Daca nu se termina neplacut, treceam poate peste dorinta de a uita cat mai repede totul. Secventele pe care mi le aminteam erau disparate si greu de pus cap la cap sa capete sens. Am insa si acum convingerea ca-n vis totul era logic si normal. Nimic extraordinar - de asta a parut si asa real.
Interesant visul tau cu descojirea planetei. Ma intreb daca nu poate avea legatura cu alte cosmaruri similare cu ameteala fizica povestite aici. Motivul pentru care ti-a disparut dupa vizualizarea acelei reclame poate sa fie doar aparent. Cred ca-i destul ca subconstientul sa faca o legatura cat de mica, si predispunerea spre acelasi gen de vise se poate radical schimba.
#52569 (raspuns la: #52562) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...