utilizator: Florin M

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 0
comentarii: 9

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu exista subiecte.

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Si asa fugim de subiect... - de Florin M la: 27/05/2005 11:14:08
(la: Ati facut vreodata sex oral ?)
De intrebarea de la care s-a pornit.

"Pana unde poate merge "imaginatia" ? Ce e perversiune si ce nu e ? Cat conteaza intr-o familie "a te intelege la pat" ? Este esential ?"

Si ne ascundem cu totii in spatele cuvintelor. A face sex poate sa acopere toate "imaginatiile posibile". A face dragoste inseamna acelasi lucru. A face dragoste inseamna sa iubesti pe cel de alaturi. Cu totul. Cu sufletul si cu trupul. Iar modul in care se face aceasta depinde doar de cei doi implicati si de limitele pe care si le impun impreuna. Din nefericire sunt sute de ani in care educatia (cea a bisericii in special) si-a pus amprenta asupra creierelor noastre. Si au aparut o multime de restrictii mentale. Iar lipsa educatiei sexuale in cadrul familiei sau in societate (chiar daca vorbim de "educatia", chiar proasta, pe care o fac filmele acum, dar din care fiecare cuplu poate sa ia cat doreste) nu a facut decat sa accentueze aceasta. In sensul cel mai rau. Barbati care nu se gandesc decat la ei in timp ce fac sex cu sotia, si sotii frustrate pentru ca nu ajung sa aiba incarcatura erotico-emotionala pentru a le fi bine.

Aceasta se poate observa si cupluri "moderne" si tinere. Din nefericire.

In acelasi timp ce nu inteleg multi de aici este ca NU EXISTA UN ADEVAR ABSOLUT. Exista doar adevaruri ale fiecaruia, prin prisma experientei si educatiei sau frustrarilor lui. "Adevaruri" care sunt interesante de citit dar care nu trebuie impuse celor de aici.

Si cred (in paranoia mea :-) ) ca acesta este singurul adevar. Nu exista un "Adevar". Exiata doar diferite cupluri. Iar cei care fac dragoste pot sa o faca cum considera ei, amandoi, de comun acord, sa o faca.

Perversiune este ceea ce nu accepta amandoi sa faca. Si sexul oral poate deveni pentru acel cuplu perversiune. Sau poate fi doar un mod de a-l iubi pe cel de alaturi.

Si intr-o familie conteaza enorm sa "te intelegi la pat". Conteaza ca AMANDOI sa se inteleaga. Dar aceasta "intelegere" vine doar ca urmare a sentimentelor care sunt (daca mai sunt). Nu cred ca este esential. Dar este extrem de important. Altefl relatia devine doar un parteneriat pentru a ajunge la un rezultat (a creste copii, a mentine un statu sau orice altceva) sau a mentine o obisnuinta (daca suntem de atatia ani impreuna, ce sa mai facem acum....). Care este....
Excelenta pagina. Pentru c - de Florin M la: 01/04/2005 17:13:56
(la: O conversatie cu DINU LAZAR, fotograf)
Excelenta pagina.

Pentru cei care pot sta suficient cu o cafea in fata avem si

http://www.mintrubbing.org/

Organizatie nationala cu larga reprezentare.

Si un alt link http://www.worldofnothing.com/

Pentru oricine doreste NIMIC
#41582 (raspuns la: #41505) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
...Bloguri mii.. - de Florin M la: 30/03/2005 16:30:04
(la: O conversatie cu DINU LAZAR, fotograf)
Asa este. Este mai complicat de incarcat imaginile in serie. Trebuie sa pui la fiecare un titlu macar. Insa este extrem de simplu pentru cine nu are cunostinte de HTLM. Din nefericire am observat ca unele browsere nu sunt suprotate (IE peste 5.5 si Netscape peste versiunea 7.2 inclusiv).

Felicitari publice inca o data pentru blog-ul tau si pentru imaginile din el. De acolo mi-a venit si "pofta" de a avea unul.
#41246 (raspuns la: #41199) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
...Bloguri mii.. - de Florin M la: 30/03/2005 09:27:57
(la: O conversatie cu DINU LAZAR, fotograf)
Un site interesant care permite oricui (care descarca doua programele freeware- Picasa -un editor slabutz si Hello un program "share"- scuze pentru anglicism- nu am alta rima) sa isi creeze in cateva minute un blog.

http://photoflorin.blogspot.com/

Si o incercare de debut

http://photoflorin.blogspot.com/

#41188 (raspuns la: #41093) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Iaca si formatiunea de casa PSD - de Florin M la: 24/11/2004 17:10:39
(la: BASESCU TRADATORUL)
Simpatic este ca simmone considera genul acesta de rapoarte care aduc cu cele ale lui CVT ca fiind reale. Este exemplul clasic de manipulare. Printre informatii adevarate, pentru a asigura scheletul povestii se introduc date false sau neverificabile. Mic ex. - in Aleea Privighetorii in 2000 metrul patrat de teren era undeva in jur de 30 USD, nu de 100- asa cat valoreaza acum. Dar nu are sens sa citesti tot articolul ca sa iti dai seama de valoarea lui. Evident fiecare dintre candidati are bube. Unii mai mici, unii mai mari. Nu pot insa sa nu remarc incalcari grave ale constitutiei in campania electorala ale actualului presedinte si dezinvoltura cu care le neglijeaza.


In acelasi timp am respect pentru toate opiniile. Mai putin pentru extremisti. Acestia fac rau, fie ca sunt de dreapta, de stanga, ortodocsi sau dintre cei care manifesta pentru libertate sexuala. Nu imi plac manifestarile de sexualitate publica asa cum nu imi plac elevii si elevele de seminar, asexuati si frustrati care uitand de ceea ce se intelege prin credinta, manifesta public dupa cum sunt manipulati de sefii cultelor, in functie de interesul lor politic.


Iar textul de mai jos este la fel, unul iesit din calimarile intereselor politice. Si iti dai seama ca proiecte interesante care par uneori dorinta de a accede la valori ale libertatii de exprimare sunt in final manipulate grosolan de interese politice. Si astfel, ceea ce ti se pare ca se numeste AlterMedia ca "retea international√£ de informatie alternativ√£" iti apare in realitate doar ca denumire a MEDIA/Informatie ALTER/ata.
#29712 (raspuns la: #29671) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: