utilizator: Simonanomis

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 26
comentarii: 48

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Zona crepusculara: Reincarnare, Carma, Destin.
de Simonanomis la: 21/07/2005 23:28:00
" sentimentul cel mai dominant al oamenilor ar trebui să fie iubirea. ea generează viaţa, ea ne face creativi, ea ne face să parcurgem toate cerurile fericirii, să fim îngeri şi demoni în acelaşi timp./ Şi totuşi, teama este infinit mai puternică, este sentimentul care ne copleşeşte. teama de necunoscutul din viaţă şi mai ales faţă de lumea aceea de dincolo de lume, unde nu ştim ce ne aşteaptă, iar pragul ei am dori să-l păşim cât mai târziu cu putinţă./ astfel oamen  ...continuare .
96 comentarii
modifica
Copii din flori! Aveti sau v-ati trezit cu ei? Ce parere aveti?
de Simonanomis la: 14/07/2005 22:39:00
e mai important sa oferi unui omulet sansa sa se nasca sau sa il faci "marinarel" mai bine de cand e f mic decat sa-l cresti fara unul din parinti?/ in occident nu este mare scofala sa ai un pruncusor din senin dupa un one night stand sau sa te trezesti ca vine o zi si o dama mai mult sau mai putin draguta, de care se prea poate sa nu-ti mai amintesti nimic, iti aduce o scumpete care nu-ti seamana deloc, dupa parerea ta de mascul feoce, dar care este instruit sa-ti spuna papi sau dady!/ aveti  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Legenda sasului päcälit
de Simonanomis la: 01/07/2005 01:21:00
legenda sasului päcälit/ (plagiat adaptat vremurilor noastre)/ / pe drumul de costisä, din stuttgart la sibiu/ venea un om de-afaceri, purtând pe cap chipiu,/ n-avea nici cal, cärutä, mergea pe jos hai-hui/ plângându-si a sa soartä, zicea în gândul lui:/ "mai lung îmi pare drumul, acum, la-ntors acasä,/ as vrea sä zbor, dar contul din bancä nu mä lasä,/ cä-i gol si chiar pe minus, färä sä fiu de vinä/ am si carnet, dar n-am bani, nici batär de-o masinä!"/ este -mbräca  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
bloom - de Simonanomis la: 13/09/2005 23:08:37
(la: Zona crepusculara: Reincarnare, Carma, Destin.)
vazuta asa situatia....e corect ce spui. General vorbind cei mai multi se impauneaza cu expresii ( concluzi destepte ale altora) ca sa pastreze o fatada culta dar care nu-i ajuta efectiv cu nimic!
pa
#72060 (raspuns la: #71498) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
bloom - de Simonanomis la: 10/09/2005 16:56:55
(la: Zona crepusculara: Reincarnare, Carma, Destin.)
vezi ce se intampla cand lansezi teoria altuia intr-un contingent pe care nici unul din noi nu-l intelegem?
pa si numai bine!
simi
#71199 (raspuns la: #70900) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
destinul in viziunea lui bloom - de Simonanomis la: 09/09/2005 15:28:58
(la: Zona crepusculara: Reincarnare, Carma, Destin.)
"Destinul e ceea ce noi numim prezenta a miilor de cauze presimtite.
In asta ma regasesc."

N-am descoperit nici eu ce ste destinuldara daca acceptam ca in momentul in care exista ceva care o cantrazice o teorie nu mai este chiar valabila, nici a ta nu mai sta in picioare. Teoria mea e mai generoasa:
Destinul este un traseu pe care il avem de parcurs de la A la Z cu diverse statii pe la B C F J L N ....X Y. Cred ca este necesar sa parcurgem aceste statii pe care le-am ales arbitrar, unii au mai multe altii mai putine, dar modul in care ajungem de la A la B ne este lasat sa-l decidem Mai in gluma mai in serios: mergem cu masina sau cu avionul? alegem calea dreapta si grea sau ne fofilam pe cai scurte si necinstite? Cum ne faurim secundele, zilele ne priveste. Important este sa parcurgem tarseele. Eu asa cred.
pana la probra contarie, se intelege....
#70898 (raspuns la: #70558) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
inca ceva unui om - de Simonanomis la: 09/09/2005 15:20:56
(la: Zona crepusculara: Reincarnare, Carma, Destin.)
Nu m-am suparat dar ám muscat la obiect. Recunosc. Nici vipera cand isi vara coltii nu e suparata, se apara din reflex. Cum obieczul "muncii" mele sunt cuvintele trebuie cumva sa le rastalmacesc ca sa imi ridic zidul de aparare impotriva unui val - ca tsunami n-a fost -de ironie. Asa ca nu te-ai lins de autografe, nici de simpatia mea in continuare.

sim
#70897 (raspuns la: #70508) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
acolo unde ne intoarcem mereu - de Simonanomis la: 07/09/2005 22:10:23
(la: Cum va simtiti cand va intoarceti in Romania ?)
este acasa asa ca este normal sa ne simtim acasa si acolo si aici unde ne-am decis sa traim pentru ca noi nu mergem nici incolo nici incoace, noi ne intoarcem doar mereu undeva, ca si cum am fi platit aproape numai bilete de intoarcere destinului.
Acasa in romania acccept totul asa acum este, accept incoveninete coada la vama, nervi ca ti se taie prioritatea, ca nu se misca fara mita nimic, ma supara ca nu prea sunt conditii sanitare asa cum ne-am invatat in occident dar ma bucura libertatea pe care o am, trancanela cu prietenii, plimbarile, actiunea, curiozitatea oamenilor, intrebarile lor...aerul de acolo, flerul oraselor, al femeilor frumoase si ingrijite, a batranilor d ela tara, care satu la povesti pe bancute, satele insirate la marginea soselei cu cate o gaina zburatacita prin fata masinii....detest multe alte lucruri dar nu-mi schimba acel sentiment special ca am venit din nou acasa...

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...