utilizator: Sonya

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Somnul adanc al nepasarii...
de Sonya la: 21/06/2005 10:21:00
in opera sa,caragiale a incercat sa infatiseze realitatea ce il inconjura, sa ironizeze lipsa de cultura a societatii si imputinarea sau minimizarea adevaratelor valori ale timpului./ un fapt demn de mentionat este acela ca faptele expuse de caragiale in "spitalul amorului" sunt valabile si in vremurile pe care le experimentam astazi. privindu-i opera in ansamblu descoperim faptul ca a anticipat ceea ce avea sa urmeze, a creat poate o idee general valabila si pentru timpurile ce ne vor urma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
se vede k te-ai documentat mu - de Sonya la: 22/06/2005 09:12:37
(la: Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?)
se vede k te-ai documentat mult pe aceasta tema..cine te poate contrazice? ;)
#55990 (raspuns la: #55829) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
pt. happy face - de Sonya la: 22/06/2005 09:08:20
(la: Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?)
tin sa te contrazic dragul meu, nush ce-i cu procentajele alea la tine, de unde atata precizie in idee? cum poti sa spui k 50% din oamenii aflati in slujba bisericii is gay, ca 100% din apartenentii unei religii nu respecta porunca pastrarii fecioriei pana dupa casatorie si ca gays au un comportament 90% normal...dovada cea mai clara esti u...ti se pare normal sa faci afirmatii gratuite cu atat siguranta fara sa ai o baza solida? sau poate faci parte din aia 10%...ma scuzi...!
#55989 (raspuns la: #55238) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Mi se pare stupid sa zici k o - de Sonya la: 21/06/2005 14:37:56
(la: Carti ce ne-au marcat existenta)
Mi se pare stupid sa zici k o singura carte iti poate marca existenta...sau chiar ca trei carti iti pot marca existenta, se poate intampla asta? E uite...de exemplu am fost intrenata la un moment dat, stand in spital am citit "crima si pedeapsa", care tinand cont de conditiile date, mi s-a parut crunta dar in acelasi timp extrem de reala. Consideram ca exprima adevarul pur si ca lumea in esenta ei este o mizerie...dar am iesit din spital si am citit coelho - la raul piedra am sezut si am plans....cu totu alta chestie....am inceput sa cred, ca merita sa lupti pentru dragoste, ca exista dragostea adevarata...ultima carte citita este m. cartarescu - de ce iubim femeile?, o carte interesanta, cu limbaj accesibl oricui, dar p cat d simpla in aparenta p atat de complexa in realitate...si vor mai urma carti care imi vor marca existenta, dar mai e aici o realitatea, poate k eu le voi adapta in functie de existenta mea...
#55801 (raspuns la: #53208) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
punk4life - de Sonya la: 21/06/2005 10:57:21
(la: ROCK - ce parere avetzi despre felul lor de a fi ...)
In jurul ideii de rock s-au tesut multe povesti urate. Unii se feresc de ai, altii din comoditate ii judeca folosindu-se de ideile gata facute pe care le-au primit de la altii. Un om cu adevarat intelgient va intelege ca nu importa atat de mult sa fii rocker, houser, manelist satanist sau barman...ceea ce conteaza este sa nu judeci.
Cred ca e cel mai important lucru, pentru ca atunci cand tu vei judeca pe cineva, vei judeca strict din prisma ta, chiar daca ai si u un viciu, un defect, o meteahna cand vei vedea partea negativa la cineva, nu vei ezita sa atragi atentia asupra acelei persoane. De ce? Pentru ca asa te scoti pe tine din lumina, iti ascunzi propriile bube in spatele mizeriilor altora.
Rock-ul este pentru unii un mod placut de a-si petrece timpu, pentru altii o filozofie, un mod de viata sau pur si simplu ceva "necunoscut si infiorator". Sa le permitem acelor necunoscatori sa-si pastreze parerile, sa le permitem sa-si vada propriile puroaie, nu? ;)
#55781 (raspuns la: #53002) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...