utilizator: Mik

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 24
comentarii: 15

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Toamna asta
de Mik la: 04/11/2007 00:32:49
toamna asta/ a căzut pe gânduri/ şi s-a lovit la copite./ - te doare?/ vezi, dacă intri încălţată/ în suflet la oameni?/ toamna asta/ a rămas beteagă./ de-atâta plâns făcu reumatism./ - Şi ce vrei?/ i-ai făcut să te ierte -/ când plângi eşti rea şi frumoasă./ toamna asta.../ va trece şi ea prin noi.
8 comentarii
modifica
Acei oameni
de Mik la: 22/03/2007 12:46:11
sunt acei oameni/ rătăciţi când dimineaţa/ adoarme prin parcuri/ cu iz de lacrimi la căpătâi./ sunt oameni cu răni sângerânde/ pentru măcar o secundă / în plus,/ oameni cuibăriţi între palme./ sunt oameni cu tolbe în orbite/ le sorbi, îi seci, zâmbesti formal/ şi pleci./ oameni cu buze crucificate/ în adevăruri cât o alună/ ce-au fost ale tale, cu doar un gând în urmă;/ oameni-tăcere, / oameni-vânt şi pământ,/ oameni-măr frânt,/ oameni-îmbrăţişare mu  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Maia, doar pentru mine
de Mik la: 20/03/2007 12:40:25
sălbatică şi târzie,/ cu urletele atârnate de călcâie,/ plânsă şi crudă, cu buzele arse/ de ceruri şi feţe de undeva înăuntru, departe,/ a venit să-mi zgârie poarta, / sărmana nebună, pentru-adăpost / "parcă te ştiu, fata mea..."/ Şi-am luat-o în casă, şi-am pus-o pe şemineu./ are tăceri sedimentate sub unghii,/ Îngână cuvinte hieroglifice şi râde / cu spiritul călare pe curcubee / Şi părul înrădăcinat între cărămizi./ de atunci i-au crescut privirile  ...continuare .
8 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
* - de Mik la: 05/11/2007 18:33:58
(la: Toamna asta)
Mulţumesc tuturor pentru aprecieri.
Sancho, "în suflet la oameni" e pusă voit aşa, de dragul "informalităţii cât despre apostrof, ştiam asta dar mi-a scăpat la scris, mersi că mi-ai atras atenţia.
#252406 (raspuns la: #252358) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
.. - de Mik la: 29/03/2007 16:18:55
(la: 16)
mie mi se pare o poezie clară...
ca apa din şpriţ, în sensul bun...
o viziune frumoasă.
mda. germanul cica e. am facu - de Mik la: 18/01/2006 20:09:30
(la: testul de inteligenta al lui einstein)
mda. germanul cica e. am facut mai demult testul. imi e greu acum sa imi amintesc, am gasit raspunsul corect, dar nu din calcule, culmea, ci din subconstient (buhuhu) intai mi-am pus o foaie in fata si am inceput sa desenez patratele care reprezentau casele, apoi am luat-o pe partea de logica, daca x este y si majoritatea y sunt a ... bla bla am cautat o explicatie, cui i-ar placea pestii... nep. Ati vazut "A beautiful mind" ?
Nu m-am mai concentrat de loc. Propozitiile, scrise una sub alta, fiecare pe alt rand, le-am privit de la distanta. Am "vazut" trasate liniile care faceau legaturile dintre "proprietari" si posesiunile lor. Deci e vorba de linii, forme geometrice legate de propozitii asa cum sunt, nu de pozitionarea ideilor, casele puteau fi si in 5 dimensiuni diferite, nu conteaza, atata timp cat pe foaie termenii propozitiilor sunt intr-o singura dimensiune.
Spun ca e vorba de subconstient pentru ca nu as fi putut trasa cu creionul liniile dintre propozitii, e ca un flash, daca prinzi raspunsul e bine, dar liniile nu ti le mai amintesti, nu le poti reda. Daca poate cineva sa le traseze... mana sus :)
mai bun. care nu face fite, p - de Mik la: 12/01/2006 20:38:44
(la: Care credeti ca este actorul cel mai serios ?)
mai bun. care nu face fite, prostii, doar de dragul reclamei, care vrea sa exprime ceva cu adevarat, macar pe sine daca nu idei mai profunde.
#99847 (raspuns la: #99713) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
timpul cand nu mai este, se z - de Mik la: 10/01/2006 20:44:28
(la: Dintre doua notiuni abstracte pe care ati alege-o?)
timpul cand nu mai este, se zice ca doare... oare si spatiul o fi la fel? adica daca nu ar mai fi spatiu intre noi si restul lumii, ar durea? sau dimpotriva? daca tot si toate s-ar concentra "nicaieri" ar mai avea sens timpul? ar deveni absolut? daca nu ar fi existat timpul, ar fi existat miscarea? ar mai fi fost necesar spatiul? ar deveni ...
#99472 (raspuns la: #98783) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...