utilizator: aleena

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 6
comentarii: 29

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ninge
de aleena la: 25/01/2006 11:03:00
ninge blând peste oraşul/ ce ameninţă spre cer,/ strângând cu o mână rece,/ gârbov,/ un baston de fier/ ninge ca făcând în ciudă/ gerului necruţător/ şi-unui vânt ce tot alungă,/ nervos, fulgii/ din decor/ ninge ca şi cum o barbă/ de zăpadă, ce minune,/ până la pământ i-ar creşte/ unui sfânt/ în rugăciune/ din străfundul unei inimi,/ ninge, ori din-naltul minţii;/ ca din ochii unui prunc/ ce-şi descoperă/ părinţii/ ninge şi e totul alb/ şi nimic nu se  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ninge cu secunde albe
de aleena la: 20/11/2005 22:05:00
ninge cu secunde albe/ peste turle-nchipuite/ de parcă ne-ar recita/ timpul/ un poem/ iubite/ scris mărunt şoptire clară/ în văzduhul meu de dor/ fie-ţi lină veşnicia/ cum e clipa/ alta-n/ zbor/ strânge pumnul peste vers/ e a ta litera caldă/ vârste s-au topit de mult/ un copil/ în piept/ se scaldă/ creşte-mi-l cu darul tău/ de lumină ţi-l voi creşte/ ca pe-o inimă ce doare/ numai/ dacă/ nu iubeşte/
2 comentarii
modifica
Altă iarnă
de aleena la: 20/11/2005 22:02:00
iarna-aceea se va duce,/ va pieri din calendar,/ căci, smerită,-şi face cruce / altă iarnă lângă-altar./ palidă, în strai cernit, / de făptură ştiutoare/ a tot ce a zămislit / pântecul lumii ce moare.../ doar din cer bătut-a drumul, / ca un înger solitar,/ să culeagă de jos scrumul / arderilor în zadar./ Şi să ningă peste toate,/ revărsându-şi ca prin vis,/ peste frunţile-ncruntate, / harul liniştii, promis./ o aud bătând iar toaca, / ce, în locul ei,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cateva cuvinte - de aleena la: 12/06/2006 20:12:04
(la: SINUCIDEREA...am nevoie de ajutor !!!!)
Spui ca esti foarte slab, ca te simti mai tot timpul obosit, ca ai expectorat sange... Te-as intreba daca ai consultat un medic. Nu am citit restul comentariilor din lipsa de timp, poate ca intrebarea ti-a mai fost adresata. Tot tu spui ca mai ai si alte probleme de sanatate, insa nu le mentionezi. Ar fi bine sa stii exact cum stai cu sanatatea fizica. De ce sa te simti rau, daca poti sa te simti bine? :) Cand iti vei recupera energiile, vei simti si vei gandi altfel...
revin - de aleena la: 03/02/2006 13:03:45
(la: Va fi sau nu va fi)
Pentru cei cu minti iscoditoare - in masura in care pot accepta si alte puncte de vedere - recomand "Ortodoxia sau religia viitorului" a Parintelui Serafim Rose - a carui biografie este si ea una foarte interesanta/elocventa pentru cei care isi pun - daca tineti neaparat, idioate :) - semne de intrebare...
Altfel, judecand fiecare doar dupa capul si putina lui experienta "religioasa", chiar nu vad rolul vanzolelii... Fanatismul este doar una dintre consecintele faptului ca mai degraba sarim sa aparam o idee numita credinta, decat sa ne-o insusim cu discretie ca pe o traire. Religia nu e nici filosofie, nici literatura. Este, sau ar trebui sa fie un mod de viata. Numai din aceasta perspectiva, si se poate observa ca nici un secol nu seamana cu celelalte - desi "religioase", ca sa nu renunt la termenii ce m-au facut sa-mi exprim, oricat de putin ar fi luata in seama, parerea... Sigur, se putea si prin telepatie...:)
parere - de aleena la: 31/01/2006 22:52:50
(la: Va fi sau nu va fi)
"Religios" pana la ecumenism. Ultratolerant. Comod. Necesitand nu atat un Dumnezeu, cat un lider spiritual.
nimicuri :) - de aleena la: 30/01/2006 08:44:59
(la: Ce colectionati?)
Colectionez, deocamdata, doar memorii, jurnale, biografii (am inceput cu scriitorii...) si, mai nou,...cutii din tabla de import (cutiile, sau tabla). :) Cutii de fursecuri, dropsuri, bomboane de ciocolata... Avantajul e ca in ele poti pastra inevitabila colectie de nimicuri.:)
goodfairy - de aleena la: 23/12/2005 10:30:56
(la: Colo-n ieslea oilor (colinde))
Multumesc, goodfairy. Iti doresc sa ai un Craciun fericit si sufletul tau sa se bucure cu adevarat de Nasterea Domnului. Sa fii colindat!

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...