utilizator: oldgeorge

statut: sters
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 4

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PAX AMERICANA... MACHT FREI
de oldgeorge la: 28/10/2005 00:00:00
moşu meu,dumnezeu să-l odihnească,a murit cu dorul americanilor care "ne-or scăpa de râia comunistă,nepoate!".../ Şi uite aşa am crezut şi eu, a mai democrată naţie, ţara celor viteji şi liberi şi toate ălelalte de le ştiţi şi voi, până când am început a înţelege că... vorba aia... "afară-i vopsit gardu' şi-năuntru-i leopardu".../ ia să ne amintim ce făcură în sârbia când vrură să-i facă democraţi cu sila...le turnară în cap la bombe de ălea de ultimă ge  ...continuare .
20 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Esti un ticalos! - de oldgeorge la: 02/11/2005 12:53:39
(la: PAX AMERICANA... MACHT FREI)
Indraznesti sa-mi spui mie national-comunist ! Pai daca nu era Timisoara ii mai cantai si acum ode lui ceasca asa cum faci azi cu americanii!
Ai o marota cu acel Slobodan,NICIUNDE in text nu ii iau apararea,daca nu ai avea ochelari de cal si creierul lustruit de propaganda americana ti-ai da seama ca sunt impotriva ORICUI incalca libertatea si dreptul firesc la demnitate al fiintei umane!
In acel text ma iau de aroganta America,care isi permite ca odinioara Imperiul Roman sau mai recentul Al treilea Reich sa calce in picioare cele enuntate mai sus, in numele unor principii asa zis "superioare",in fapt interesul propriu ! De aceea au creat cultul supereroului american (a se vedea toate filmele lor) celelalte popoare fiind compuse din "untermenschen", bune doar sa-l serveasca pe american.(vezi tratamentul "uman" aplicat prizonierilor de la Guantanamo si alte puscarii ale "eliberatorului")
Am remarcat un lucru cel putin ciudat, de cate ori cineva ridica o obiectie la adresa "Big braderului" american se ridica un val (tzunami !) de ura iar respectivul este infierat "cu adanca manie democrata" ,facut extremist,KGB-ist s.a.m.d.,intr-un profund spirit de dialog civilizat!(pana si moderatorii site'ului au ezitat vreo trei zile sa publice materialul)
Eu zic totusi : foloseste mai eficient creierul din dotare si vei avea de castigat!
In inceiere iti citez o strofa din Eminescu, un alt mare "national-comunist":
Cine ţine cu străinii
Mânca-i-ar inima cânii
Mânca-i-ar casa pustia
Şi neamul nemernicia
#83840 (raspuns la: #83803) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Insolenta? Unde? Care parere? - de oldgeorge la: 01/11/2005 20:12:26
(la: PAX AMERICANA... MACHT FREI)
Stimate domn(sau doamna,nu precizati!)comentariile gen:" Poate o sa te faca obersturmfuhrer in Noua Ordine Araba sau kappo de lagar tovarasii islamisti. Cine stie? Nu te lasa, lupta, da-le in gura americanilor cu cizma lor democratica cu tot :)))!Allah Akbar!" sau "Mare e gradina Domnului..."
sau "Chiar ca mare e gradina, oau!" ti se par dumitale pareri pertinente, ce merita "cateva grade de toleranta in plus" ?
Cu durere in suflet trebuie sa marturisesc ca sunt inspaimantat de superficialitatea "mandrei" noastre tinere generatii,care adopta tot ce este "cool" la altii (de la rap,hip-hop ,hallowen si pana la satanism) cu o credulitate absoluta,catalogand orice mostenire locala autentica ca "aiurea","mioritica"...
Sa ne mai miram atunci ca judecatile lor de valoare se reduc la "cool","marfa","naspa" iar mirarile "intelectuale" la interjectii gen "oau","ups" !

#83659 (raspuns la: #83632) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
...obositor de citit - de oldgeorge la: 01/11/2005 18:22:41
(la: PAX AMERICANA... MACHT FREI)
Draga mea, asculta o manea sau priveste o telenovela, asa iti vei pastra in continuare mintea odihnita!
#83624 (raspuns la: #83204) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Vorbesti prostii,domnule ! - de oldgeorge la: 01/11/2005 18:22:41
(la: PAX AMERICANA... MACHT FREI)
"...caci aperi vartos cauza criminalului Slobodan" ....
De unde ai tras concluzia asta,mai citeste din nou si o sa vezi ca tot textul nu este decat meditatia amara a unui roman de rand (de unde si limbajul argotic) care a asteptat decenii la rand o iluzorie dezrobire de comunism cu ajutor american (iti aduci aminte de Europa libera si Vocea Americii ?) si ce primeste acum, intr-un tarziu : radiatii de la bombele americane aruncate la vecini, feciorii ii sunt dusi (uneori chiar ucisi!) in razboaie ciudate pornite de aceiasi americani iar lumea este intoarsa cu fundul in sus (mai aproape dacat oricand de un razboi global !) in numele acelorasi interese americane!
Daca dumneata esti un om normal iar creierul nu ti-a fost complet spalat de propaganda cu supereroul american,salvator de facto al omenirii,vei medita mai profund si vei vedea adevarul.
Cat despre Hitler si acela a inceput cu promisiuni in numele unor principii inalte si s-a vazut la ce crime a ajuns !
Foloseste-ti mintea domnule si nu inghiti totul pe nemestecate!
#83623 (raspuns la: #83459) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: