utilizator: Lady Allia

statut: utilizator confirmat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 367
comentarii: 3176

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sufletar
de Lady Allia la: 02/12/2011 15:10:47
în fiecare zi/ mai moare o păpuşă în mine/ vântul îmi suflă de pe suflet/ ultimele şoapte ţie/ cuţitul se răsuceşte şi mai tare/ sub piele/ sunt un "sufletar"/ unde visele stau ţintuite de aripi/ păşesc în noaptea aceasta groasă/ fără umbră iubite/ am închis şi ultima fereastră către tine/ printr-un cuvânt/ şi,/ mă zidesc/ mă zidesc/ mă zidesc/ în iubirea mea precum ana
1 comentariu
modifica
sunt o păpuşă din carne şi oase
de Lady Allia la: 30/08/2011 23:38:55
sunt o păpuşă din carne şi oase aşezată frumos într-un magazin de vise/ undeva pe strada pe care gândurile trec atât de grele,/ iar tu, doar te auzi precum frunzele ce mi se adună sub inimă, în locul acela unde păpuşile mor de fiecare dată când le atingem/ vitrinele îmi sunt de cerneală,/ lacrimile îmi sunt de cerneală,/ sufletul curge în cuvinte albastre, uneori înspumate, alteori liniştite/ precum moartea unor petale/ din când în când, uşa se deschide, din mine mai zb  ...continuare .
27 comentarii
modifica
şi uneori
de Lady Allia la: 10/08/2011 21:56:29
şi uneori, mă gândesc/ că m-am lepădat deja de mine/ de trei ori/ şi tot a nimănui am rămas/ precum pielea unui şarpe năpârlită/ sub pietre
11 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sărbători Luminoase - de Lady Allia la: 25/12/2012 16:52:58
(la: Sarbatori Fericite)
Sărbători Fericite, pline de lumină, bucurie şi liniştea celor dragi aproape! Să vă fie sufletul casă iubirii, iar iubirea să vă locuiască inimile voastre frumoase neîncetat! Să aveţi parte de linişte, seninătate şi timp pe care să îl dăruiţi celor iubiţi atunci când acesta pare că nu mai vrea să stea!

Să păstraţi mereu în inima voastră Magia Crăciunului şi să nu uitaţi nici o clipă că adevărata magie a sa constă în iubire! În iubirea pe care o primim şi o dăruim!

Crăciun Fericit!
Sanchita... - de Lady Allia la: 29/06/2012 00:00:31
(la: nu lăsa depărtarea deschisă)
Am intrat doar pentru că am citit poezia şi am simţit să îţi las tot dragul, dorul şi aprecierea mea. Poeziile tale sunt pâine caldă :)!Te îmbrăţişez.
Sanchita - de Lady Allia la: 14/11/2011 06:12:24
(la: Sâmburi de cuvinte)
Bine te revăd :). Mi-a fost dor. Cât despre ceea ce văd mai sus...m-a dus cu sufletul către un film.

Te îmbrăţişez cu drag!
admin... - de Lady Allia la: 14/11/2011 06:10:51
(la: Cafeneaua, incotro?)
Eu, tot citesc de câteva zile comentariile vis-a-vis de acest subiect si reiese un singur lucru: nu te intereseaza parerea userilor!

Nu stiu ce astepti. Nu stiu ce date tehnice doresti sa ti se semnaleze. Nici ce schimbari ai vrea sa se faca. Nici nu stiu daca vrei asta cu adevarat sau doar ai angrenat userii intr-o discutie a morilor de vant.

Nu vreau sa crezi ca e o parere impertineta sau ca am ceva de impartit. Nici gand. Insa, am remarcat faptul ca oricine pana acum si-a spus o opinie in cele 100 si ceva de comentarii, nu ai fost de acord cu aceasta. Nu ai luat-o in considerare. Ai contestat orice parere.

Deci, intrebarea mea de final e: sigur te intereseaza parerea noastra sau tu ai deja formata o imagine a ceea ce iti doresti sa fie cafeneaua? Acesta fiind motivul respingerii altor pareri?!

Cat despre site...eu cred ca e ok per ansamblu. Poate, ar trebui sa oferi userilor posibilitatea de a-si alege teme proprii, culorile, etc Sa fie mai interactiv. La sectiuni, mie personal mi se pare ca salonul si la o cafea sunt aceeiasi marie cu o alta palarie. Chestia cu blocheaza userul mi se pare inutila atata vreme cat exista niste reguli de urmat. Nici chestia cu modereaza nu e ok. Tot din acelasi motiv. Acestea doua din urma, inainte de a da utilitate, creeaza subiectivism, de aici, un lung sir de discutii si confe inutile.

Insa, atata vreme cat nimeni nu ajunge la un rezultat, cat toata lumea are ceva de impartit cu toata lumea si numai opinia lui conteaza, atata vreme cat oamenii nu inteleg ca aici e spatiu public unde fiecare are dreptul la a spune ceva asa cum stie si cat stie el, nici o confa nu e utila.

Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca la cutia cu litere de care se cramponeaza atatia se scriu ineptii. Mare lucru. Citesti ce vrei, sari ce nu iti place. La urma urmei, fiecare are dreptul la refulare undeva. Pe mine ma deranjeaza insa ideea de victima si calau. E o prostie. Oriunde vei merge si orice vei face, mereu vei gasi pe cienva care sa nu fie de acord cu ceea ce esti sau ce faci. Si ce? Tu iti vezi de drumul tau si basta. Apararea aceasta a unor useri in detrimentul altor useri mi se pare incorecta. Fiecare avem dreptul sa scriem ce vrem, dar nu avem dreptul sa si spunem ce simtim? Cum e asta? Si ce daca o facem transant? Toti capatam chestia asta si in viata reala, ori acolo nu sunt admini si nici butoane care sa ne apere. E o mare prostie. Lipsa de maturitate si dintr-o parte si din alta.

Nici pe mine nu m-a intimpinat nimeni aici cu paine si sare. Nici lautari sa-mi cante in struna nu au fost. Dar, pana la urma, am ajuns sa ne acceptam reciproc si sa ne respectam. Ei cu ale lor, eu cu ale mele, apoi noi cu ale noastre. Eu cred ca toata aceasta nebunie cu useri vechi, useri noi, haite, victime si alte celea, tine de persoana si persoane. Orice ai face, acestea vor tot exista, asta, daca nu ai de gand sa nu lasi pe nimeni sa vorbeasca. Şi nu cred asta. Lasa-i Daniel sa se maturizeze impreuna. Intr-un final, sita se va cerne singura.

Poate am sarit eu de la una la alta, pentru ca am avut mai multe pe suflet, dar sper sa se fi inteles mesajul.
Îţi doresc mult succes şi bucurii! Să fie într-un ceas bun şi să creşteţi mari şi frumoşi împreună :) tu şi cărticica ta! Mă bucur mult că ai ales să dai mai departe din harul tău :).

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...