utilizator: Liquid

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 3

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dusuri reci
de Liquid la: 25/08/2007 14:37:31
dusurile reci sunt recomandate afara. se pare ca ele ajuta la cresterea rezistentei la boli si la stimularea circulatiei. ele sunt benefice in ceea ce priveste sanatatea si in ceea ce privesc banii , faci economie la apa calda :))./ terapia cu dusul rece nu este cunoscuta de medicii din romania si daca da se stie putin despre ea si cine poate sa o faca. ce conditii trebuie sa indeplineasca un om ca sa faca dusuri reci si ce analize trebuiesc facute. / stie cineva ceva mai multe despre aceste  ...continuare .
19 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
multumesc - de Liquid la: 26/08/2007 11:18:42
(la: Dusuri reci)
multumesc pentru raspunsuri

iar cei care au chef de misto ... va invit sa va luati la misto in oglinda si sa vedeti care invinge.
parerea mea - de Liquid la: 30/03/2006 22:48:07
(la: Aparentele inseala)
Aparantele inseala ... sau mai bine zis influenteaza negativ sau pozitiv. Ai dreptate , nu ar trebui sa ne bazam pe aparente ,sau pur si simplu sa renuntam la ele. Dar ne folosim de o caracterizare rapida prin aparenta pentru a nu ne mai implica in subiect,a nu ne stresa asupra unui lucru care nu prea ne intereseaza.
Ne obisnuim cu ideea ca toti sunt la fel , ala e rocker , ala e rapper .. ala e manelist , ala tocilar , ala fraier s.a.m.d. pentru ca ne este LENE sa gandim sau sa aflam cine este persoana respectiva.
Unii pur si simplu nu-si dau seama , adica nu stiu sa observe sa sa examineze , trag concluzii stupide ... acum intrebarea este din lipsa gandirii sau din lipsa timpului ? lipsa interesului ? lipsa atentiei ?

In ceea ce priveste certurile intre cei care asculta diferite genuri de muzik, nu au absolut nici un rost... ar trebui sa faca toti cum a facut Linkin Park cu Jay Z ... au imbinat stilurile :D

Oricum ideea este ca pentru a cunoaste o persoana ai nevoie de timp ... cat ? Nu stiu exact , depinde. (poate unii au nevoie de 5 min ... dar ma indoiesc)
care destin? - de Liquid la: 11/03/2006 23:38:52
(la: Chiar nu exista destin?)
stiti exista multi oameni mincinosi pe lumea asta de aceea apar tot felul de credinte , si sperante, mai ales cand cineva povesteste ceva cat se poate de interesant, poate sa fie si cel mai bun prieten si el te poate minti, suntem oameni, imperfecti, dar in acelasi timp perfecti. Depinde cum privesti... relativitatea ... si nu in ultimu rand balaceanca :)).

Parerea mea, exista destin, totul are logica , dar in acelasi timp nu are, cel care vede logica si vede si ilogica a prins destinul, a vazut esenta. Asa ca pace oameni buni ;) ... si deschideti ochii. (open your eyes ca in Vanilla Sky :P)
#110928 (raspuns la: #99232) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: