utilizator: aLLeSsya

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 2
comentarii: 1

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Franturi din sufletul meu..
de aLLeSsya la: 13/11/2005 21:03:00
dezamagirea... vorbele...goale.. nimic altceva... ma intreb.. daca n-ar fi existat cuvintele, cum altfel am fi fost amagitzi, tradatzi..? e doar o stare de moment, ar spune majoritatea... dar nu este adevarat. dak ar fi fost adevarat, acum n-ash mai fi stat singura cu gandurile mele pustii... meditand la problemele existentiale ce inevitabil apar... / nimic din ceea ce va scriu nu are sens... vroiam doar sa va impartashesc ceva din gandurile mele amestecate, fara sens, tradate si triste.  ...continuare .
1 comentariu
modifica
De vorba cu Mine si... cu Tine
de aLLeSsya la: 20/09/2005 04:12:00
castel din lacrimi/ plumbul cerului îmbrăca întreg oraşul. teama domneşte peste tot./ mă cuprinde un fior ciudat ca şi cum ceva rău se va întâmpla. Ştiu, acel gol în stomac… mă ucide! cad în pat, parcă străpunsă de o săgeată şi rămân nemişcată. Ştii, câteodată singurătatea este cea mai buna. pot medita asupra proprie-mi persoane… mi-a plăcut întotdeauna să aud acel dialog al sufletului cu sinele meu… asist la o conversaţie continuă despre mine.. împingâ  ...continuare .
comenteaza!
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O zi... nu inseamna nimik - de aLLeSsya la: 09/11/2005 01:30:14
(la: prim-ministru pentru o zi!)
Daca ar fi sa schimb ceva, as schimba mentalitatea romanului. Toti pornesc cu ideea ca daca ai o functie importanta in conducerea tarii, trebuie sa-ti urmareshti interesul personal, sa scoti legi care sa te satisfaca etc. Desi, stim f bine cu totii ca tot ce conteaza atc cand esti presedinte etc trebuie sa ai in vedere interesul public. In sfarsit, daca as fi prim ministru in primul rand as servi interesul public. Sunt prea multe de spus in legatura cu acest subiect. Ideea e ca in tara asta n-ai nici un viitor. Daca ti se ofera sansa sa pleci in afara, pleaca si nu te uita inapoi. Pacat... Sunt atatia care stiu si se pricep la multe... Dar nimeni nu-i apreciaza la adevarata lor valoare. In afara... ai multe sanse sa reusesti. De imbunatatit... pai totul ar fi de imbunatatit! :) O noua lege? Legea care le abroga pe toate:) Of, ce nu intelegeti? Acum cateva zile am citit codul penal. Si am inceput sa rad... pt ca nimik din ce scria acolo nu intelegeam. Pur si simplu se invart in jurul cozii. Si daca nici cei care promulga acele legi nu le inteleg... noi, oamenii de rand.. ce sa mai zicem!? Si cica in instanta nu ai voi sa invoci "necunoasterea legii"... Bine, atunci vom invoca neintelegerea legii pt k sunt pur si simplu aiurea. In sfarsit... mai discutam pe tema asta.. :) e cam tarziu pt a face politica:)
#85966 (raspuns la: #85954) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...