utilizator: celesta

statut: utilizator inregistrat
inregistrat inainte de 20/02/2007 subiecte: 1
comentarii: 13

semnaleaza adminului
.


subiecte recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Urma din iarba inalta de acasa
de celesta la: 11/01/2006 01:19:00
ma tot gandesc sa ma reintorc la tara , sa tintuiesc timpul in loc simtindu-ma ca intr-un muzeu ./ o carare imi poarta pasii inspre casa veche si plina de amintiri. . deoparte si de alta copacii isi unduiesc crengile infrunzite ,filtrand razele soarelui ,dandu-mi senzatia ca aerul diafan devine verde , material. totul e atat de pur ,de inexplicabil . timpul se comprima si ai sezatia ca trecutul,prezentul si viitorul sunt unul si acelasi lucru . e atata liniste ... la capatul drumului casa mo  ...continuare .
5 comentarii
modifica
afiseaza toate subiectele...

comentarii recente:


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ar fi bine sa va documentati - de celesta la: 21/01/2006 17:44:41
(la: ROCK - ce parere avetzi despre felul lor de a fi ...)
Ar fi bine sa va documentati mai mult in domeniu . Astfel veti percepe altfel lucrurile . Va recomand pentru inceput cateva trupe : Deep Purple , Whitesnake. Scorpions, Pink Floyd, Yes, Celelalte cuvinte , AC/DS etc . Daca nu cosiderati acest lucru o ofensa , veti avea o revelatie .
Sotul meu este " un rocker " de pe vremea lui Ceausescu , avea plete , purta cercei si lanturi si era vesnic saltat de militie pe plaja la Costinesti doar pentru simplu fapt ca avea parul lung . Asa era atunci si tot asa este si acuma . Tot de atatia ani canta muzica rock . Vreau sa va spun ca nu ne mintim sufletul pentru o garsoniera . Cele de la ASIA pot sa o faca.
#101520 (raspuns la: #54458) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Un comentariu , fie el si cu - de celesta la: 20/01/2006 20:09:58
(la: Urma din iarba inalta de acasa)
Un comentariu , fie el si cu substrat ,din partea dumneavoastra ma onoreaza . V-am citit o parte din gandurile si creatiile literale din site si am ramas placut impresionata . Mi-am amintit cu o deosebita nostalgie de orele de literatura din liceu , cand ma bucuram de existenta profesoarei mele care ne-a invatat sa gandim .
cu respect , celesta
#101324 (raspuns la: #100276) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
daca ne dorim ceva suficient de mult s-ar putea intampla - de celesta la: 20/01/2006 12:50:21
(la: Urma din iarba inalta de acasa)
Un amic , pribegit prin Germania cu intreaga familie de o buna bucata de timp , asteapta sa se pensioneze , dupa care isi va petrece viata la munte unde si-a cumparat o casa batraneasca la un pret de nimic . Acest gand inspre viitor il face fericit si-i da puterea sa reziste .
#101295 (raspuns la: #101065) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului
Iubirea cand inunda s - de celesta la: 18/01/2006 14:36:28
(la: Iubim oamenii sau ideea de iubire?)
Iubirea cand inunda sufletul nu intreaba mintea si cu atat mai putin dorinta noastra de a iubi . Ea se intampla si ne transfigareaza .Iubind cu adevarat nu ne mai intrebam daca persoana iubita merita sau nu acest lucru . Iubim si gata ... Intram intr-o stare de gratie . Daca ne trezim peste un timp ca nu mai "iubim" inseamna ca am fost doar indragostiti . Atunci cand iubim ideea de iubire , cum spui , ne atasam atat de mult de sentiment incat il spulberam din fasa , iar deziluziile se grabesc sa ne impresoare facandu-ne sa regretam , sa suferim .
Despre fericire - de celesta la: 16/01/2006 21:51:52
(la: Despre fericire)
Fericirea , cred eu ,este o stare de gratie a sufletului nostru determinata de noi insine ,de portia de iubire pe care o daruim celorlalti si Divinitatii , de impacarea cu lumea si cu noi insine . Daca am putea sa ne predispunem mintea si sufletul la o armonie universala , am reusi sa fim fericiti . Poate de cele mai multe ori nu reusim nimic din toate acestea si atunci spunem : nu pot fi fericiti decat cei care traiesc la periferiile sufletului ... Deci , fericirea vine din launtrul nostru si nu este conditionata de material , de persoana pe care o iubim sau de altceva din afara .

afiseaza toate comentariile...


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: